Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/47673
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Hùng Sơn
dc.contributor.authorVũ, Thị Thanh An
dc.contributor.authorMạc, Thị Thanh Hoa
dc.contributor.authorCao, Công Khánh
dc.contributor.authorLê, Thị Hồng Hảo
dc.date.accessioned2023-12-15T03:20:20Z-
dc.date.available2023-12-15T03:20:20Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=321138en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/47673-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKiểm nghiệm và an toàn thực phẩm - 2021 - no.2 - tr.146-158 - ISSN.2615-9252en
dc.subjectKiểm nghiệm và an toàn thực phẩmen
dc.titleTổng quan các phương pháp xác định hàm lượng prebiotic trong thực phẩm = A review of current analytical methods for the determination of prebiotics in foodsen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
2615-9252V4S22021146.pdf1.1 MBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.