Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/47672
Title: | Xác định đồng thời hàm lượng hàn the và các polyphosphate trong thực phẩm bằng phương pháp sắc ký lỏng ghép nối khối phổ plasma cao tần cảm ứng (LC-ICP-MS) = Simultaneous determination of borax and polyphosphates content in food by liquid chromatography inductively coupled plasma mass spectrometry (LC-ICP-MS) | Authors: | Đinh, Viết Chiến Đặng, Thị Hiên Nguyễn, Minh Châu Lê, Văn Hà Trần, Hoàng Giang Lữ, Thị Minh Hiền Nguyễn, Văn Khoa Phạm, Gia Bách Lê, Thị Hồng Hảo |
Keywords: | Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm - 2021 - no.2 - tr.115-126 - ISSN.2615-9252 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=321135 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/47672 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
2615-9252V4S22021115.pdf | 650.07 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.