Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/47672
Title: Xác định đồng thời hàm lượng hàn the và các polyphosphate trong thực phẩm bằng phương pháp sắc ký lỏng ghép nối khối phổ plasma cao tần cảm ứng (LC-ICP-MS) = Simultaneous determination of borax and polyphosphates content in food by liquid chromatography inductively coupled plasma mass spectrometry (LC-ICP-MS)
Authors: Đinh, Viết Chiến
Đặng, Thị Hiên
Nguyễn, Minh Châu
Lê, Văn Hà
Trần, Hoàng Giang
Lữ, Thị Minh Hiền
Nguyễn, Văn Khoa
Phạm, Gia Bách
Lê, Thị Hồng Hảo
Keywords: Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm - 2021 - no.2 - tr.115-126 - ISSN.2615-9252
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=321135
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/47672
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
2615-9252V4S22021115.pdf650.07 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.