Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/47570
Title: | Xác định thời điểm thu hoạch thích hợp và phương pháp ủ chua thân cây ngô LVN-10 làm thức ăn cho gia súc | Authors: | Nguyễn, Văn Tiến Phạm, Văn Quyến Nguyễn, Thị Thủy Hoàng, Thị Ngân Bùi, Ngọc Hùng Giang, Vi Sal Đoàn, Đức Vũ |
Keywords: | Khoa học công nghệ Chăn nuôi | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Khoa học công nghệ Chăn nuôi - 2021 - no.119 - tr.35-44 - ISSN.1859-0802 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=321006 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/47570 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv25S1192021035.pdf | 8.54 MB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.