Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/47570
Title: Xác định thời điểm thu hoạch thích hợp và phương pháp ủ chua thân cây ngô LVN-10 làm thức ăn cho gia súc
Authors: Nguyễn, Văn Tiến
Phạm, Văn Quyến
Nguyễn, Thị Thủy
Hoàng, Thị Ngân
Bùi, Ngọc Hùng
Giang, Vi Sal
Đoàn, Đức Vũ
Keywords: Khoa học công nghệ Chăn nuôi
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Khoa học công nghệ Chăn nuôi - 2021 - no.119 - tr.35-44 - ISSN.1859-0802
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=321006
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/47570
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv25S1192021035.pdf8.54 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.