Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/47570
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Tiến
dc.contributor.authorPhạm, Văn Quyến
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thủy
dc.contributor.authorHoàng, Thị Ngân
dc.contributor.authorBùi, Ngọc Hùng
dc.contributor.authorGiang, Vi Sal
dc.contributor.authorĐoàn, Đức Vũ
dc.date.accessioned2023-12-15T03:19:34Z-
dc.date.available2023-12-15T03:19:34Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=321006en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/47570-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học công nghệ Chăn nuôi - 2021 - no.119 - tr.35-44 - ISSN.1859-0802en
dc.subjectKhoa học công nghệ Chăn nuôien
dc.titleXác định thời điểm thu hoạch thích hợp và phương pháp ủ chua thân cây ngô LVN-10 làm thức ăn cho gia súcen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv25S1192021035.pdf
  • Size : 8,54 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.