Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/46679
Title: | Ảnh hưởng của độ ẩm tương đối và nhiệt độ đến sự biến đổi thành phần hóa lý của bột thanh long ruột đỏ hòa tan trong quá trình bảo quản | Authors: | Hoàng, Quang Bình Nguyễn, Hồng Ngoan Đỗ, Anh Quânl Phạm Ngọc Trâml Đỗ Lê Hạnh Trang Dương, Thị Ngọc Diệp |
Keywords: | Nông nghiệp và Phát triển (ĐH Nông Lâm TP. Hồ Chí Minh) | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Nông nghiệp và Phát triển (ĐH Nông Lâm TP. Hồ Chí Minh) - 2021 - no.4 - tr.34-42 - ISSN.2615-9503 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=322392 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/46679 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
2615-9503S42021034.pdf | 533.41 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.