Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/46679
Title: Ảnh hưởng của độ ẩm tương đối và nhiệt độ đến sự biến đổi thành phần hóa lý của bột thanh long ruột đỏ hòa tan trong quá trình bảo quản
Authors: Hoàng, Quang Bình
Nguyễn, Hồng Ngoan
Đỗ, Anh Quânl Phạm Ngọc Trâml Đỗ Lê Hạnh Trang
Dương, Thị Ngọc Diệp
Keywords: Nông nghiệp và Phát triển (ĐH Nông Lâm TP. Hồ Chí Minh)
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Nông nghiệp và Phát triển (ĐH Nông Lâm TP. Hồ Chí Minh) - 2021 - no.4 - tr.34-42 - ISSN.2615-9503
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=322392
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/46679
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
2615-9503S42021034.pdf533.41 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.