Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/46480
Title: Ảnh hưởng nguyên liệu bổ sung đến chất lượng của sản phẩm nước lẩu cua đồng
Authors: Nguyễn, Duy Tân
Võ, Thị Xuân Tuyền
Nguyền, Hoàng Phi Yến
Võ, Tấn Thạnh
Keywords: Công thương
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Công thương - 2021 - no.07 - tr.217 - 222 - ISSN.0866-7756
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=321684
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/46480
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv146S72021217.pdf2.72 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.