Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/46480
Title: | Ảnh hưởng nguyên liệu bổ sung đến chất lượng của sản phẩm nước lẩu cua đồng | Authors: | Nguyễn, Duy Tân Võ, Thị Xuân Tuyền Nguyền, Hoàng Phi Yến Võ, Tấn Thạnh |
Keywords: | Công thương | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Công thương - 2021 - no.07 - tr.217 - 222 - ISSN.0866-7756 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=321684 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/46480 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv146S72021217.pdf | 2.72 MB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.