Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/46480
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Duy Tân
dc.contributor.authorVõ, Thị Xuân Tuyền
dc.contributor.authorNguyền, Hoàng Phi Yến
dc.contributor.authorVõ, Tấn Thạnh
dc.date.accessioned2023-12-15T01:48:29Z-
dc.date.available2023-12-15T01:48:29Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=321684en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/46480-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesCông thương - 2021 - no.07 - tr.217 - 222 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectCông thươngen
dc.titleẢnh hưởng nguyên liệu bổ sung đến chất lượng của sản phẩm nước lẩu cua đồngen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv146S72021217.pdf2.72 MBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.