Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/46333
Title: Một số yếu tố ảnh hưởng đến bánh nướng có sử dụng bột khoai lang ruột vàng
Authors: Đàm, Thị Bích Phượng
Keywords: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2021 - no.12 - tr.64 - 70 - ISSN.1859-4581
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=321021
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/46333
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv201S122021064.pdf355.01 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.