Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/46333
Title: | Một số yếu tố ảnh hưởng đến bánh nướng có sử dụng bột khoai lang ruột vàng | Authors: | Đàm, Thị Bích Phượng | Keywords: | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2021 - no.12 - tr.64 - 70 - ISSN.1859-4581 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=321021 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/46333 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv201S122021064.pdf | 355.01 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.