Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/46333
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐàm, Thị Bích Phượng
dc.date.accessioned2023-12-15T01:47:52Z-
dc.date.available2023-12-15T01:47:52Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=321021en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/46333-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2021 - no.12 - tr.64 - 70 - ISSN.1859-4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleMột số yếu tố ảnh hưởng đến bánh nướng có sử dụng bột khoai lang ruột vàngen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextopen-
item.languageiso639-1vi-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.cerifentitytypePublications-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv201S122021064.pdf355.01 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.