Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/46331
Title: Ảnh hưởng của chế độ chần va lượng giấm bổ sung đến chất lượng của gừng dầm giấm
Authors: Võ, Văn Quốc Bảo
Nguyễn, Thị Thùy Vân
Nguyên, Hiền Trang
Nguyễn, Thị Đan Huyền
Phan, Thị Hiền
Trương, Thị Bích Phượng
Keywords: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2021 - no.12 - tr.57 - 63 - ISSN.1859-4581
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=321020
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/46331
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv201S122021057.pdf
  • Size : 394,68 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.