Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/46331
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorVõ, Văn Quốc Bảo
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thùy Vân
dc.contributor.authorNguyên, Hiền Trang
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Đan Huyền
dc.contributor.authorPhan, Thị Hiền
dc.contributor.authorTrương, Thị Bích Phượng
dc.date.accessioned2023-12-15T01:47:52Z-
dc.date.available2023-12-15T01:47:52Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=321020en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/46331-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2021 - no.12 - tr.57 - 63 - ISSN.1859-4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleẢnh hưởng của chế độ chần va lượng giấm bổ sung đến chất lượng của gừng dầm giấmen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv201S122021057.pdf
  • Size : 394,68 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.