Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/46281
Title: Ảnh hưởng của nhiệt độ và thời gian sấy lên hàm lượng Phenolic và β-earoten của sản phẩm bột lêkima
Authors: Nguyễn, Hoàng Anh
Huỳnh, Thái Nguyên
Nguyễn, Thị Thu Hà
Keywords: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2021 - no.10 - tr.64 - 70 - ISSN.1859-4581
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=320940
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/46281
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv201S102021064.pdf399.49 kBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.