Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/46281
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Hoàng Anh
dc.contributor.authorHuỳnh, Thái Nguyên
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thu Hà
dc.date.accessioned2023-12-15T01:47:40Z-
dc.date.available2023-12-15T01:47:40Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=320940en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/46281-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2021 - no.10 - tr.64 - 70 - ISSN.1859-4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleẢnh hưởng của nhiệt độ và thời gian sấy lên hàm lượng Phenolic và β-earoten của sản phẩm bột lêkimaen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv201S102021064.pdf
  • Size : 399,49 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.