Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/46281
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Hoàng Anh
dc.contributor.authorHuỳnh, Thái Nguyên
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thu Hà
dc.date.accessioned2023-12-15T01:47:40Z-
dc.date.available2023-12-15T01:47:40Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=320940en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/46281-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2021 - no.10 - tr.64 - 70 - ISSN.1859-4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleẢnh hưởng của nhiệt độ và thời gian sấy lên hàm lượng Phenolic và β-earoten của sản phẩm bột lêkimaen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv201S102021064.pdf399.49 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.