Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/46281
Title: Ảnh hưởng của nhiệt độ và thời gian sấy lên hàm lượng Phenolic và β-earoten của sản phẩm bột lêkima
Authors: Nguyễn, Hoàng Anh
Huỳnh, Thái Nguyên
Nguyễn, Thị Thu Hà
Keywords: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2021 - no.10 - tr.64 - 70 - ISSN.1859-4581
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=320940
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/46281
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv201S102021064.pdf
  • Size : 399,49 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.