Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/45999
Title: Ảnh hưởng của tỷ lệ tinh bột biến tính, protein đậu tương đến độ cứng, hao hụt khối lượng và co rút kích thước của gel protein thịt sẫm cá ngừ vây vàng (Thunnus Albacares) xay = EFFECT OF MODIFIED STARCH, SOYBEAN PROTEIN ON HARDNESS, WEIGHT LOSS AND SIZE SHRINKAGE OF PROTEIN GEL OF MINCED YELLOWFIN (THUNNUS ALBACARES) TUNA DARK MUSCLE
Authors: Nguyễn, Trọng Bách
Nguyễn, Thế Nguyên
Trang, Sĩ Trung
Keywords: Khoa học và Công nghệ Thủy sản
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Khoa học và Công nghệ Thủy sản - 2021 - no.2 - tr.8-16 - ISSN.1859-2252
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=321941
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/45999
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv400S22021008.pdf1.14 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

1
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.