Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/45999
Title: | Ảnh hưởng của tỷ lệ tinh bột biến tính, protein đậu tương đến độ cứng, hao hụt khối lượng và co rút kích thước của gel protein thịt sẫm cá ngừ vây vàng (Thunnus Albacares) xay = EFFECT OF MODIFIED STARCH, SOYBEAN PROTEIN ON HARDNESS, WEIGHT LOSS AND SIZE SHRINKAGE OF PROTEIN GEL OF MINCED YELLOWFIN (THUNNUS ALBACARES) TUNA DARK MUSCLE | Authors: | Nguyễn, Trọng Bách Nguyễn, Thế Nguyên Trang, Sĩ Trung |
Keywords: | Khoa học và Công nghệ Thủy sản | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Khoa học và Công nghệ Thủy sản - 2021 - no.2 - tr.8-16 - ISSN.1859-2252 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=321941 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/45999 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv400S22021008.pdf | 1.14 MB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.