Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/45999
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Trọng Bách
dc.contributor.authorNguyễn, Thế Nguyên
dc.contributor.authorTrang, Sĩ Trung
dc.date.accessioned2023-12-15T01:41:57Z-
dc.date.available2023-12-15T01:41:57Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=321941en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/45999-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ Thủy sản - 2021 - no.2 - tr.8-16 - ISSN.1859-2252en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ Thủy sảnen
dc.titleẢnh hưởng của tỷ lệ tinh bột biến tính, protein đậu tương đến độ cứng, hao hụt khối lượng và co rút kích thước của gel protein thịt sẫm cá ngừ vây vàng (Thunnus Albacares) xay = EFFECT OF MODIFIED STARCH, SOYBEAN PROTEIN ON HARDNESS, WEIGHT LOSS AND SIZE SHRINKAGE OF PROTEIN GEL OF MINCED YELLOWFIN (THUNNUS ALBACARES) TUNA DARK MUSCLEen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv400S22021008.pdf
  • Size : 1,14 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.