Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/45747
Title: Nghiên cứu thành phần hóa học hạt nhục đậu khấu (Myristica fragrans Houtt.)
Authors: Ngô, Thị Quỳnh Mai
Trần, Thị Ngân
Nguyễn, Thị Thu Phương
Keywords: Tạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam)
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Tạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam) - 2021 - no.Đặc biệt 1 - tr.132-135 - ISSN.1859-1868
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=322986
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/45747
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv46V503SDB12021132.pdf470.19 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s)

1
checked on Dec 23, 2024

Download(s)

1
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.