Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/45316
Title: | Thành phần hóa học và hoạt tính ức chế enzyme α -glucosidase của cây cà gai leo (Solanum procumbens) | Authors: | Nguyễn, Trung Nhân Đỗ, Văn Nhật Trường Lê, Hữu Thọ Đặng, Hoàng Phú Nguyễn, Xuân Hải Nguyễn, Anh Thy Nguyễn, Minh Hoàng Nguyễn, Thị Thanh Mai |
Keywords: | Phát triển Khoa học & Công nghệ: Khoa học Tự nhiên (ĐHQG TP. Hồ Chí Minh) | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Phát triển Khoa học & Công nghệ: Khoa học Tự nhiên (ĐHQG TP. Hồ Chí Minh) - 2021 - no.3 - tr.1326-1333 - ISSN.2588-106X | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=323098 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/45316 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CTv149V5S320211326.pdf | 2.07 MB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.