Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/45316
Title: Thành phần hóa học và hoạt tính ức chế enzyme α -glucosidase của cây cà gai leo (Solanum procumbens)
Authors: Nguyễn, Trung Nhân
Đỗ, Văn Nhật Trường
Lê, Hữu Thọ
Đặng, Hoàng Phú
Nguyễn, Xuân Hải
Nguyễn, Anh Thy
Nguyễn, Minh Hoàng
Nguyễn, Thị Thanh Mai
Keywords: Phát triển Khoa học & Công nghệ: Khoa học Tự nhiên (ĐHQG TP. Hồ Chí Minh)
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Phát triển Khoa học & Công nghệ: Khoa học Tự nhiên (ĐHQG TP. Hồ Chí Minh) - 2021 - no.3 - tr.1326-1333 - ISSN.2588-106X
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=323098
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/45316
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv149V5S320211326.pdf
  • Size : 2,07 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.