Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/45316
Title: Thành phần hóa học và hoạt tính ức chế enzyme α -glucosidase của cây cà gai leo (Solanum procumbens)
Authors: Nguyễn, Trung Nhân
Đỗ, Văn Nhật Trường
Lê, Hữu Thọ
Đặng, Hoàng Phú
Nguyễn, Xuân Hải
Nguyễn, Anh Thy
Nguyễn, Minh Hoàng
Nguyễn, Thị Thanh Mai
Keywords: Phát triển Khoa học & Công nghệ: Khoa học Tự nhiên (ĐHQG TP. Hồ Chí Minh)
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Phát triển Khoa học & Công nghệ: Khoa học Tự nhiên (ĐHQG TP. Hồ Chí Minh) - 2021 - no.3 - tr.1326-1333 - ISSN.2588-106X
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=323098
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/45316
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CTv149V5S320211326.pdf2.07 MBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.