Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/45316
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Trung Nhân
dc.contributor.authorĐỗ, Văn Nhật Trường
dc.contributor.authorLê, Hữu Thọ
dc.contributor.authorĐặng, Hoàng Phú
dc.contributor.authorNguyễn, Xuân Hải
dc.contributor.authorNguyễn, Anh Thy
dc.contributor.authorNguyễn, Minh Hoàng
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thanh Mai
dc.date.accessioned2023-12-15T01:36:11Z-
dc.date.available2023-12-15T01:36:11Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=323098en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/45316-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesPhát triển Khoa học & Công nghệ: Khoa học Tự nhiên (ĐHQG TP. Hồ Chí Minh) - 2021 - no.3 - tr.1326-1333 - ISSN.2588-106Xen
dc.subjectPhát triển Khoa học & Công nghệ: Khoa học Tự nhiên (ĐHQG TP. Hồ Chí Minh)en
dc.titleThành phần hóa học và hoạt tính ức chế enzyme α -glucosidase của cây cà gai leo (Solanum procumbens)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv149V5S320211326.pdf
  • Size : 2,07 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.