Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/45082
Title: | Ảnh hưởng của độ chín sinh lý chuối đến chất lượng chuối sấy dẻo từ chuối tây Bắc Kạn |
Authors: | Trịnh, Thị Chung Phạm, Bằng Phương Cao, Thị Duyên Đỗ, Thị Hoa Trần, Thị Thanh Tâm Ngô, Mỹ Huyền Nguyễn, Văn Bình Lưu, Hồng Sơn |
Keywords: | Khoa học (ĐH Tân Trào) |
Issue Date: | 2021 |
Series/Report no.: | Khoa học (ĐH Tân Trào) - 2021 - no.22 - tr.87 - 93 - ISSN.2354-1431 |
URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=322629 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/45082 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.