Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/45082
Title: Ảnh hưởng của độ chín sinh lý chuối đến chất lượng chuối sấy dẻo từ chuối tây Bắc Kạn
Authors: Trịnh, Thị Chung
Phạm, Bằng Phương
Cao, Thị Duyên
Đỗ, Thị Hoa
Trần, Thị Thanh Tâm
Ngô, Mỹ Huyền
Nguyễn, Văn Bình
Lưu, Hồng Sơn
Keywords: Khoa học (ĐH Tân Trào)
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Khoa học (ĐH Tân Trào) - 2021 - no.22 - tr.87 - 93 - ISSN.2354-1431
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=322629
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/45082
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv444S222021087.pdf
  • Size : 1,11 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.