Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/45082
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrịnh, Thị Chung
dc.contributor.authorPhạm, Bằng Phương
dc.contributor.authorCao, Thị Duyên
dc.contributor.authorĐỗ, Thị Hoa
dc.contributor.authorTrần, Thị Thanh Tâm
dc.contributor.authorNgô, Mỹ Huyền
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Bình
dc.contributor.authorLưu, Hồng Sơn
dc.date.accessioned2023-12-15T01:32:07Z-
dc.date.available2023-12-15T01:32:07Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=322629en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/45082-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (ĐH Tân Trào) - 2021 - no.22 - tr.87 - 93 - ISSN.2354-1431en
dc.subjectKhoa học (ĐH Tân Trào)en
dc.titleẢnh hưởng của độ chín sinh lý chuối đến chất lượng chuối sấy dẻo từ chuối tây Bắc Kạnen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv444S222021087.pdf
  • Size : 1,11 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.