Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/44031
Title: Thành phần hóa học và hoạt tính kháng vi sinh vật gây bệnh của tinh dầu từ vỏ bưởi da xanh (Citrus maxima (Burm.) Merr.)
Authors: Huỳnh, Xuân Phong
Lưu, Minh Châu
Trần, Thị Xuân Nghi
Nguyễn, Ngọc Thạnh
Bùi, Hoàng Đăng Long
Bạch, Long Giang
Nguyễn, Văn Mười
Trần, Thanh Trúc
Keywords: Tạp chí khoa học - Trường Đại học Huế
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Tạp chí khoa học - Trường Đại học Huế - 2021 - no.1C - tr.75-83 - ISSN.2588-1191
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=324692
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/44031
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv469V130S1C2021075.pdf545.29 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.