Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/44031
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHuỳnh, Xuân Phong
dc.contributor.authorLưu, Minh Châu
dc.contributor.authorTrần, Thị Xuân Nghi
dc.contributor.authorNguyễn, Ngọc Thạnh
dc.contributor.authorBùi, Hoàng Đăng Long
dc.contributor.authorBạch, Long Giang
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Mười
dc.contributor.authorTrần, Thanh Trúc
dc.date.accessioned2023-12-15T01:21:21Z-
dc.date.available2023-12-15T01:21:21Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=324692en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/44031-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí khoa học - Trường Đại học Huế - 2021 - no.1C - tr.75-83 - ISSN.2588-1191en
dc.subjectTạp chí khoa học - Trường Đại học Huếen
dc.titleThành phần hóa học và hoạt tính kháng vi sinh vật gây bệnh của tinh dầu từ vỏ bưởi da xanh (Citrus maxima (Burm.) Merr.)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv469V130S1C2021075.pdf
  • Size : 545,29 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.