Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/43445
Title: Tính chất hóa lý, hoạt tính kháng oxy hóa và kháng khuẩn của bột sấy phun dịch chiết vỏ quả mãng cầu ta (Annona squamosa L.)
Authors: Nguyễn, Thị Trang
Trần, Thị Phương Nhung
Phan, Tại Huân
Trần, Thị Anh Thy
Nguyễn, Thị Tư
Keywords: Tạp chí Khoa học và công nghệ - Trường Đại học Công nghiệp TP. Hồ Chí Minh
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Tạp chí Khoa học và công nghệ - Trường Đại học Công nghiệp TP. Hồ Chí Minh - 2021 - no.01 - tr.57-66 - ISSN.2525-2267
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=325193
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/43445
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv449V49S012021057.pdf443.12 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s) 10

1
checked on Dec 22, 2024

Download(s)

1
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.