Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/42756
Title: Nghiên cứu điều kiện thủy phân phụ phẩm cá tra bằng enzyme ứng dụng trong sản xuất thức ăn thủy sản
Authors: Bùi, Thị Thu Hiền
Trần, Thị Hường
Lê, Anh Tùng
Phạm, Thị Điềm
Lê, Xuân Quế
Đào, Văn Hào
Trương, Vĩnh Thành
Keywords: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2021 - no.14 - tr.80-88 - ISSN.1859-4581
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=326076
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/42756
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv201S142021080.pdf1.43 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

1
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.