Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/42047
Title: | Ảnh hưởng của dầu gạo đến một số tính chất của màng pectin/ alginate/ dịch chiết hoa atiso | Authors: | Ngô, Thị Minh Phương Đoàn, Thị Ngọc Quyên Mạc, Thị Hà Thanh |
Keywords: | Tạp chí Khoa học và Công nghệ (Đại học Đà Nẵng) | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Tạp chí Khoa học và Công nghệ (Đại học Đà Nẵng) - 2021 - no.7 - tr.1-6 - ISSN.1859-1531 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=327729 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/42047 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv465V19S72021001.pdf | 1.14 MB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.