Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/42047
Title: Ảnh hưởng của dầu gạo đến một số tính chất của màng pectin/ alginate/ dịch chiết hoa atiso
Authors: Ngô, Thị Minh Phương
Đoàn, Thị Ngọc Quyên
Mạc, Thị Hà Thanh
Keywords: Tạp chí Khoa học và Công nghệ (Đại học Đà Nẵng)
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Tạp chí Khoa học và Công nghệ (Đại học Đà Nẵng) - 2021 - no.7 - tr.1-6 - ISSN.1859-1531
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=327729
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/42047
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv465V19S72021001.pdf1.14 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.