Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/41275
Title: Nghiên cứu lựa chọn bao bì và thời gian bảo quản bột giàu protein từ lòng trắng trứng vịt muối = Study on selection of packaging materials and shelf life of protein-rich powder produced from the egg whites of salted duck eggs
Authors: Nguyễn, Thị Lài
Phạm, Hương Sơn
Nguyễn, Thị Bình
Lê, Thị Khánh Vân
Phạm, Anh Đức
Keywords: Khoa học & Công nghệ Việt Nam
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Khoa học & Công nghệ Việt Nam - 2021 - no.01B - tr.60-64 - ISSN.1859 - 4794
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=313844
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/41275
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv8SV63BS012021060.pdf462.91 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

7
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.