Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/40892
Title: Ảnh hưởng của mật độ giống ban đầu, nhiệt độ và pH đến khả năng biểu hiện lactoferrin từ chủng Pichia pastoris KM71H-3 tái tổ hợp
Authors: Trịnh, Thị Thu Thủy
Nguyễn, Thị Thủy
Trương, Quốc Phong
Keywords: Khoa học nông nghiệp Việt Nam
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Khoa học nông nghiệp Việt Nam - 2021 - no.03 - tr.410-416 - ISSN.2588-1299
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=314562
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/40892
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CTv169V19S032021410.pdf526.46 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

2
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.