Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/40441
Title: Phân lập, tuyển chọn vi khuẩn lactic và ứng dụng trong thử nghiệm chế biến tạo sản phẩm nấm sò lên men
Authors: Nguyễn, Thanh Huyền
Lê, Thị Mai Anh
Nguyễn, Thị Bích Thùy
Ngô, Xuân Nghiễn
Trần, Thị Đào
Phạm, Thị Thu Trang
Vũ, Thị Ly
Nguyễn, Hoàng Anh
Hoàng, Hải Hà
Đỗ, Thị Hạnh
Keywords: Khoa học nông nghiệp Việt Nam
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Khoa học nông nghiệp Việt Nam - 2021 - no.03 - tr.379-388 - ISSN.2588-1299
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=314559
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/40441
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CTv169V19S032021379.pdf1.03 MBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

11
checked on Nov 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.