Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/40410
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBùi, Huy Doanh
dc.contributor.authorĐinh, Thị Yên
dc.contributor.authorCù, Thị Thiên Thu
dc.contributor.authorNguyễn, Ngọc Kiên
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Tuyết Lê
dc.contributor.authorĐặng, Thái Hải
dc.contributor.authorPhạm, Kim Đăng
dc.date.accessioned2023-12-14T09:02:16Z-
dc.date.available2023-12-14T09:02:16Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=314233en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/40410-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học nông nghiệp Việt Nam - 2021 - no.02 - tr.246-253 - ISSN.2588-1299en
dc.subjectKhoa học nông nghiệp Việt Namen
dc.titleẢnh hưởng của phương pháp hạ nhiệt đến chất lượng tinh dịch lợn bảo quản ở nhiệt độ thấpen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv169V19S022021246.pdf
  • Size : 392,66 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.