Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/40410
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Bùi, Huy Doanh | |
dc.contributor.author | Đinh, Thị Yên | |
dc.contributor.author | Cù, Thị Thiên Thu | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Ngọc Kiên | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Tuyết Lê | |
dc.contributor.author | Đặng, Thái Hải | |
dc.contributor.author | Phạm, Kim Đăng | |
dc.date.accessioned | 2023-12-14T09:02:16Z | - |
dc.date.available | 2023-12-14T09:02:16Z | - |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=314233 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/40410 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Khoa học nông nghiệp Việt Nam - 2021 - no.02 - tr.246-253 - ISSN.2588-1299 | en |
dc.subject | Khoa học nông nghiệp Việt Nam | en |
dc.title | Ảnh hưởng của phương pháp hạ nhiệt đến chất lượng tinh dịch lợn bảo quản ở nhiệt độ thấp | en |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.