Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/40410
Title: | Ảnh hưởng của phương pháp hạ nhiệt đến chất lượng tinh dịch lợn bảo quản ở nhiệt độ thấp | Authors: | Bùi, Huy Doanh Đinh, Thị Yên Cù, Thị Thiên Thu Nguyễn, Ngọc Kiên Nguyễn, Thị Tuyết Lê Đặng, Thái Hải Phạm, Kim Đăng |
Keywords: | Khoa học nông nghiệp Việt Nam | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Khoa học nông nghiệp Việt Nam - 2021 - no.02 - tr.246-253 - ISSN.2588-1299 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=314233 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/40410 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CTv169V19S022021246.pdf | 392.66 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Page view(s) 50
1
checked on Dec 23, 2024
Download(s)
2
checked on Dec 23, 2024
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.