Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/40011
Title: Ảnh hưởng của sóng siêu âm lên hàm lượng anthocyanins trích ly từ bắp cải tím (Brassica oleracea var. capitate) và rau dền đỏ (Amaranthus tricolor) = Effect of ultrasound on anthocyanins content of crude extraction in purple cabbage (Brassica oleracea var. capitate) and red amaranth (Amaranthus tricolor)
Authors: Trương, Văn Xạ
Nguyễn, Trung Trực
Huỳnh, Thị Phương Thảo
Keywords: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2021 - no.3+4 - tr.82 - 87 - ISSN.1859-4581
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=314843
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/40011
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv201S3+42021082.pdf458.01 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.