Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/40011
Title: | Ảnh hưởng của sóng siêu âm lên hàm lượng anthocyanins trích ly từ bắp cải tím (Brassica oleracea var. capitate) và rau dền đỏ (Amaranthus tricolor) = Effect of ultrasound on anthocyanins content of crude extraction in purple cabbage (Brassica oleracea var. capitate) and red amaranth (Amaranthus tricolor) | Authors: | Trương, Văn Xạ Nguyễn, Trung Trực Huỳnh, Thị Phương Thảo |
Keywords: | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2021 - no.3+4 - tr.82 - 87 - ISSN.1859-4581 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=314843 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/40011 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv201S3+42021082.pdf | 458.01 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.