Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/40009
Title: Ảnh hưởng của quá trình nấu và lên men chính đến hàm lượng đường khử, axit amin hoa tan và polyphenol trong dịch bia từ malt cua giống lúa IR50404 = The effects of mashing and fermentaion on the reducing sugars, amino acids and polyphenol content in beer from rice malt variety IR50404
Authors: NguyễnTấn, Hùng
Phan, Việt Thắng
Nguyễn, Công Hà
Keywords: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2021 - no.3+4 - tr.75 - 81 - ISSN.1859-4581
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=314842
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/40009
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv201S3+42021075.pdf437.85 kBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.