Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/39575
Title: | Tối ưu hóa một số thành phần dinh dưỡng trong môi trường lên men chìm nhân sinh khối chủng Azotobacter chroococcum = Optimization of some nutritional components in submerged fermentation medium of Azotobacter chroococcum bacteria | Authors: | Nguyễn, Thu Hà Đào, Văn Thông |
Keywords: | Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam - 2021 - no.5 - tr.101 - 105 - ISSN.1859 - 1558 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=314932 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/39575 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVv490S012021101.pdf | 2.54 MB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.