Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/39575
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thu Hà
dc.contributor.authorĐào, Văn Thông
dc.date.accessioned2023-12-14T08:54:19Z-
dc.date.available2023-12-14T08:54:19Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=314932en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/39575-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam - 2021 - no.5 - tr.101 - 105 - ISSN.1859 - 1558en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Namen
dc.titleTối ưu hóa một số thành phần dinh dưỡng trong môi trường lên men chìm nhân sinh khối chủng Azotobacter chroococcum = Optimization of some nutritional components in submerged fermentation medium of Azotobacter chroococcum bacteriaen
dc.typeArticleen
item.cerifentitytypePublications-
item.languageiso639-1vi-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.fulltextCó toàn văn-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv490S012021101.pdf2.54 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Page view(s)

1
checked on Dec 28, 2024

Download(s)

1
checked on Dec 28, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.