Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/39575
Title: Tối ưu hóa một số thành phần dinh dưỡng trong môi trường lên men chìm nhân sinh khối chủng Azotobacter chroococcum = Optimization of some nutritional components in submerged fermentation medium of Azotobacter chroococcum bacteria
Authors: Nguyễn, Thu Hà
Đào, Văn Thông
Keywords: Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam - 2021 - no.5 - tr.101 - 105 - ISSN.1859 - 1558
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=314932
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/39575
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv490S012021101.pdf2.54 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.