Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/38042
Title: | Xác định thuộc tính quyết định khả năng chấp nhận của người tiêu dùng đối với sản phẩm = Identifying consumers' drivers for acceptance of fermented mixture of pineapple and cassava kudzu | Authors: | Trần, Quốc Bình Phạm, Thị Minh Hoàng Lê, Quang Trí Lý, Nguyễn Bình |
Keywords: | Tạp chí Công thương | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Tạp chí Công thương - 2021 - no.2 - tr.331-336 - ISSN.0866-7756 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=317126 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/38042 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv146S22021331.pdf | 5.34 MB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Page view(s) 50
1
checked on Dec 28, 2024
Download(s)
4
checked on Dec 28, 2024
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.