Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/38038
Title: Khảo sát ảnh hưởng tỷ lệ phối trộn các thành phần nguyên liệu đến chất lượng trà túi lọc bần (Sonneratia caseolaris L) = A study on the impacts of the blending ratio of ingredients on the quality of mangrove apple (Sonneratia caseolaris L) tea bag
Authors: Nguyễn, Thị Hiền
Nguyễn, Kim Phụng
Nguyễn, Thị Hồng Thảo
Nguyễn, Hồng Phúc
Keywords: Tạp chí Công thương
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Tạp chí Công thương - 2021 - no.2 - tr.299-304 - ISSN.0866-7756
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=317121
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/38038
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S22021299.pdf
  • Size : 5,37 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.