Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/38038
Title: | Khảo sát ảnh hưởng tỷ lệ phối trộn các thành phần nguyên liệu đến chất lượng trà túi lọc bần (Sonneratia caseolaris L) = A study on the impacts of the blending ratio of ingredients on the quality of mangrove apple (Sonneratia caseolaris L) tea bag |
Authors: | Nguyễn, Thị Hiền Nguyễn, Kim Phụng Nguyễn, Thị Hồng Thảo Nguyễn, Hồng Phúc |
Keywords: | Tạp chí Công thương |
Issue Date: | 2021 |
Series/Report no.: | Tạp chí Công thương - 2021 - no.2 - tr.299-304 - ISSN.0866-7756 |
URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=317121 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/38038 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File : CVv146S22021299.pdf
Size : 5,37 MB
Format : Adobe PDF
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.