Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/38038
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Hiền
dc.contributor.authorNguyễn, Kim Phụng
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Hồng Thảo
dc.contributor.authorNguyễn, Hồng Phúc
dc.date.accessioned2023-12-14T08:30:29Z-
dc.date.available2023-12-14T08:30:29Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=317121en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/38038-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2021 - no.2 - tr.299-304 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleKhảo sát ảnh hưởng tỷ lệ phối trộn các thành phần nguyên liệu đến chất lượng trà túi lọc bần (Sonneratia caseolaris L) = A study on the impacts of the blending ratio of ingredients on the quality of mangrove apple (Sonneratia caseolaris L) tea bagen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S22021299.pdf
  • Size : 5,37 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.