Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/38037
Title: | Nghiên cứu tạo giấy pH từ anthocyanin chiết xuất từ hoa atiso đỏ (Hibiscus sabdariffa L) để ứng dụng trong phân tích và thực phẩm = A research to create pH paper from anthocyanin extracted from red atiso flower (Hibiscus sabdariffa I.) to use in analyses and the food industry | Authors: | Võ, Ngọc Tường Vi Hoàng, Thị Ngọc Nhơn |
Keywords: | Tạp chí Công thương | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Tạp chí Công thương - 2021 - no.2 - tr.281-286 - ISSN.0866-7756 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=317118 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/38037 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv146S22021281.pdf | 5.58 MB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.