Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/38037
Title: Nghiên cứu tạo giấy pH từ anthocyanin chiết xuất từ hoa atiso đỏ (Hibiscus sabdariffa L) để ứng dụng trong phân tích và thực phẩm = A research to create pH paper from anthocyanin extracted from red atiso flower (Hibiscus sabdariffa I.) to use in analyses and the food industry
Authors: Võ, Ngọc Tường Vi
Hoàng, Thị Ngọc Nhơn
Keywords: Tạp chí Công thương
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Tạp chí Công thương - 2021 - no.2 - tr.281-286 - ISSN.0866-7756
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=317118
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/38037
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv146S22021281.pdf5.58 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.