Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/38037
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorVõ, Ngọc Tường Vi
dc.contributor.authorHoàng, Thị Ngọc Nhơn
dc.date.accessioned2023-12-14T08:30:28Z-
dc.date.available2023-12-14T08:30:28Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=317118en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/38037-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2021 - no.2 - tr.281-286 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleNghiên cứu tạo giấy pH từ anthocyanin chiết xuất từ hoa atiso đỏ (Hibiscus sabdariffa L) để ứng dụng trong phân tích và thực phẩm = A research to create pH paper from anthocyanin extracted from red atiso flower (Hibiscus sabdariffa I.) to use in analyses and the food industryen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S22021281.pdf
  • Size : 5,58 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.