Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/38030
Title: Khảo sát các yếu tố ảnh hưởng đến quá trình sản xuất snack hành tây cay giòn = A study on the factors affecting the production of the spicy, crispy onion snack
Authors: Lưu, Trường Vũ
Huỳnh, Kim Ngọc
Nguyễn, Long Nhật
Phạm, Hữu Thắng
Nguyễn, Quốc Vinh
Hoàng, Thị Ngọc Nhơn
Keywords: Tạp chí Công thương
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Tạp chí Công thương - 2021 - no.2 - tr.263-268 - ISSN.0866-7756
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=317115
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/38030
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv146S22021263.pdf5.01 MBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.