Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/37242
Title: | Ảnh hưởng của thức ăn có hàm lượng protein khác nhau lên tăng trưởng và tỷ lệ sống của tôm càng xanh (Macrobrachium rosenbergii) giống ương bằng công nghệ biofloc = Effects of different dietary protein contents on growth performance and survival rate of freshwater prawn postlarvae (Macrobrachium rosenbergii) reared in biofloc system | Authors: | Trần, Ngọc Hải Nguyễn, Văn Hòa Trần, Nguyễn Duy Khoa Trần, Thị Thanh Hiền Châu, Tài Tảo |
Keywords: | Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam - 2021 - no.10 - tr.124 - 129 - ISSN.1859 - 1558 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=332791 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/37242 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv490S102021124.pdf | 195.55 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.