Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/37242
Title: Ảnh hưởng của thức ăn có hàm lượng protein khác nhau lên tăng trưởng và tỷ lệ sống của tôm càng xanh (Macrobrachium rosenbergii) giống ương bằng công nghệ biofloc = Effects of different dietary protein contents on growth performance and survival rate of freshwater prawn postlarvae (Macrobrachium rosenbergii) reared in biofloc system
Authors: Trần, Ngọc Hải
Nguyễn, Văn Hòa
Trần, Nguyễn Duy Khoa
Trần, Thị Thanh Hiền
Châu, Tài Tảo
Keywords: Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam - 2021 - no.10 - tr.124 - 129 - ISSN.1859 - 1558
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=332791
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/37242
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv490S102021124.pdf195.55 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.