Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/37242
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Ngọc Hải
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Hòa
dc.contributor.authorTrần, Nguyễn Duy Khoa
dc.contributor.authorTrần, Thị Thanh Hiền
dc.contributor.authorChâu, Tài Tảo
dc.date.accessioned2023-12-14T08:21:57Z-
dc.date.available2023-12-14T08:21:57Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=332791en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/37242-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam - 2021 - no.10 - tr.124 - 129 - ISSN.1859 - 1558en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Namen
dc.titleẢnh hưởng của thức ăn có hàm lượng protein khác nhau lên tăng trưởng và tỷ lệ sống của tôm càng xanh (Macrobrachium rosenbergii) giống ương bằng công nghệ biofloc = Effects of different dietary protein contents on growth performance and survival rate of freshwater prawn postlarvae (Macrobrachium rosenbergii) reared in biofloc systemen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv490S102021124.pdf
  • Size : 195,55 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.