Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/37070
Title: Giải pháp ứng dụng mô hình "Bếp trên mây" trong ngành F&B tại Việt Nam = The implementation of the Cloud Kitchen model in Vietnam's F&B industry
Authors: Mai, Thoại Diễm Phương
Hồ, Thanh Trúc
Keywords: Tạp chí Công thương
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Tạp chí Công thương - 2021 - no.26 - tr.154-159 - ISSN.0866-7756
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=333422
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/37070
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv146S262021154.pdf736.11 kBAdobe PDF
  View online
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s) 20

1
checked on Jan 8, 2025

Download(s)

3
checked on Jan 8, 2025

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.