Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/36325
Title: Nghiên cứu ảnh hưởng của nồng độ Calcium chloride đến chất lượng và thời gian bảo quản quả bơ BOOTH 7 sau thu hoạch
Authors: Trần, Thị Kim Nhi
Nguyễn, Văn Toản
Lê, Văn Luận
Keywords: Khoa học và công nghệ nông nghiệp Việt Nam
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Khoa học và công nghệ nông nghiệp Việt Nam - 2021 - no.04 - tr.31 - 36 - ISSN.1859 - 1558
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=327461
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/36325
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv490S42021031.pdf264.09 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.