Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/35597
Title: Ảnh hưởng của các điều kiện trích ly đến hàm lượng Flavonoids từ lá chùm ngây và ứng dụng khả năng chống oxy hóa chất béo của Flavonoids trong bảo quản cá thu = Effects of extraction conditions on the flavonoids concentration from Moringa oleifera Lam and the use of flavonoids' antioxidant ability in preserving mackerel
Authors: Nguyễn, Thị Ngọc Dung
Nguyễn, Ngọc Châu
Đặng, Thị Ngọc Hà
Keywords: Tạp chí Công thương
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Tạp chí Công thương - 2021 - no.26 - tr.394-400 - ISSN.0866-7756
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=333538
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/35597
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv146S262021394.pdf1.41 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.