Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34897
Title: Xây dựng quy trình chế biến hà thủ ô đỏ (Fallopia multilflora Thunb.) và đề xuất tiêu chuẩn cơ sở cho sản phẩm = Developing a process of preparing Fallopia multiflora Thunb. and proposing basic standards for the product
Authors: Bùi, Thị Thương
Nguyễn, Thị Thanh Bình
Phạm, Xuân Sinh
Nguyễn, Thanh Hải
Nguyễn, Xuân Tùng
Keywords: Tạp chí Khoa học Y dược – Đại học Quốc gia Hà Nội
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Tạp chí Khoa học Y dược – Đại học Quốc gia Hà Nội - 2021 - no.4 - tr.1-10 - ISSN.2615-9309
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=328941
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34897
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CTv182V37S042021001.pdf830.17 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

2
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.