Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34897
Title: Xây dựng quy trình chế biến hà thủ ô đỏ (Fallopia multilflora Thunb.) và đề xuất tiêu chuẩn cơ sở cho sản phẩm = Developing a process of preparing Fallopia multiflora Thunb. and proposing basic standards for the product
Authors: Bùi, Thị Thương
Nguyễn, Thị Thanh Bình
Phạm, Xuân Sinh
Nguyễn, Thanh Hải
Nguyễn, Xuân Tùng
Keywords: Tạp chí Khoa học Y dược – Đại học Quốc gia Hà Nội
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Tạp chí Khoa học Y dược – Đại học Quốc gia Hà Nội - 2021 - no.4 - tr.1-10 - ISSN.2615-9309
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=328941
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34897
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CTv182V37S042021001.pdf830.17 kBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.