Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34897
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBùi, Thị Thương
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thanh Bình
dc.contributor.authorPhạm, Xuân Sinh
dc.contributor.authorNguyễn, Thanh Hải
dc.contributor.authorNguyễn, Xuân Tùng
dc.date.accessioned2023-12-13T01:25:11Z-
dc.date.available2023-12-13T01:25:11Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=328941en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34897-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học Y dược – Đại học Quốc gia Hà Nội - 2021 - no.4 - tr.1-10 - ISSN.2615-9309en
dc.subjectTạp chí Khoa học Y dược – Đại học Quốc gia Hà Nộien
dc.titleXây dựng quy trình chế biến hà thủ ô đỏ (Fallopia multilflora Thunb.) và đề xuất tiêu chuẩn cơ sở cho sản phẩm = Developing a process of preparing Fallopia multiflora Thunb. and proposing basic standards for the producten
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv182V37S042021001.pdf
  • Size : 830,17 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.